Vask af erhvervskøretøjer

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket dine erhvervskøretøjer? Det kan være svært at komme ind i alle kroge og få fjernet skidt og snavs, men vi har udstyret, faciliteterne og ekspertisen, som sikrer dig en komplet rengøring af dine erhvervskøretøjer.

Effektiv vask af erhvervskøretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alle typer af erhvervskøretøjer, og vi sikrer dig en hurtig og effektiv rengøring af dit firmas køretøjer. Vi har specialbyggede vaskehaller, som kan rumme mange forskellige slags erhvervskøretøjer i mange forskellige størrelser.

Hos Copenhagen Truck anvender vi drop-in, hvor dine chauffører hurtigt og effektivt kan få vasket erhvervskøretøjet. De kan nemlig bare køre fordi, og så er der stor sandsynlighed for, at de kan få vasket køretøjet med det samme. Du finder os i Taastrup og i Hvidovre, og vi tilbyder desuden særlige skræddersyede firmaaftaler alt efter dine behov og dine ønsker.


Erhvervskøretøjer bør vaskes regelmæssigt

Hvis du gerne vil vedligeholde dine erhvervskøretøjer og være sikker på, at de holder mange år i fremtiden, bør du sikre dig, at de bliver vasket jævnligt. En regelmæssig vask hjælper på driftssikkerheden, det forebygger rust, og dit udstyr vil have en længere levetid. Det er derfor vigtigt at få prioriteret vasken.


Dit erhvervskøretøj afspejler dit brand

Når køretøjer bruges til erhverv, er det vigtigt, at de fremstår rene og præsentable. De afspejler nemlig din virksomhed og dit brand. Det visuelle udtryk har betydning for, hvordan du fremstår over for dine kunder og dine samarbejdspartnere.

Hvis dine erhvervskøretøjer kører mange timer på vejene, vil de sandsynligvis blive spottet af mange mennesker dagligt. Ønsker du at give et positivt indtryk af din virksomhed, bør du derfor prioritere at få dem vasket. En jævnlig vask af dine erhvervskøretøjer vil nemlig kunne gavne dig og din virksomhed i sidste ende.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra