køretøjer

Vask af lastvogne

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket lastvognen? Lastvogne kører dagligt mange kilometer, og derfor vil de jævnligt trænge til en grundig vask. Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi hver dag mange lastvogne, og vi vasker også gerne din. Vi tilbyder en effektiv og grundig vask af din lastvogn, så du kan være 100% sikker på, at den fremstår ren og præsentabel.

Vaskehal til lastvogne

Det kan være en tidskrævende proces at vaske sin lastvogn, og samtidig kan det være en smule besværligt, hvis ikke man har det rette udstyr og de rette faciliteter. Hvis du har travlt til hverdag, er det måske ikke første prioritet. Hos Copenhagen Truck Wash har topmoderne vaskehaller og et effektivt vaskesystem – vi har faktisk alt, man skal bruge til at få vasket lastvognen – både faciliteterne, men også ekspertisen.

 

Husk at få vasket lastvognen

Der er flere grunde til, at du bør sørge for at få vasket lastvognen jævnligt. Det har nemlig betydning for både driftssikkerheden og din virksomheds ry. Når lastvognen bliver spottet på vejene af samarbejdspartnere og potentielle kunder, har det betydning, hvordan lastvognen fremstår. Hvis den er ren, vil det afspejle en professionel tilgang til tingene. Samtidig bør snavs og skidt jævnligt blive fjernet, hvis du vil undgå rust. Derfor bør du prioritere en lastvognsvask og en jævnlig rengøring af lastvognen.

 

Professionel rådgivning af lastvognsvask

Vi står klar til at rådgive dig om, hvilken vask du skal vælge, og du kan være sikker på at få en professionel vejledning. Vi hjælper dagligt mange med at vælge den rette vaskeløsning til deres lastvogn, og vi hjælper også gerne dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Vi har to afdelinger, hvor du kan få en lastvognsvask – en i Hvidovre og en i Taastrup.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra