Lastbilvask på Sjælland

Ønsker du et rent og flot køretøj at køre i? Der kan være et stort arbejde forbundet med at få vasket lastbilen eller andre store køretøjer, som ikke kan være i vaskehallen på den lokale tankstation. Hvis du ønsker at slippe for besværet, har du mulighed for at komme forbi Copenhagen Truck Wash på Sjælland og få dem vasket.

De bedste vaskehaller på Sjælland

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alle former for lastbiler og andre store køretøjer som for eksempel busser, varevogne og trailere. Vores vaskehaller på Sjælland er specialdesignet til at kunne rumme køretøjer, som er større end personbilers størrelse.

Vi leverer kvalitetsvaske – hver gang. Du behøver ikke at holde i kø eller spilde tiden, da vi en minimal ventetid. For det meste har vi tid til at vaske lastbilerne med det samme. Vi anvender nemlig et drop-in-koncept, så du hurtigt kan være tilbage på vejene igen. Hvis du befinder dig på Sjælland og gerne vil have vasket lastbilen, er du velkommen til at komme forbi os.


Vask køretøjet regelmæssigt

Der er mange gode grunde til, at du bør sørge for at holde dit køretøj rent. Hvis skidt og snavs sidder for længe på køretøjer uden at blive spulet af, er der risiko for, at køretøjet tager skade, og at der dannes rust. Derudover vil et rent og pænt køretøj være med til at pleje dit image udadtil. Lastbiler og andre erhvervskøretøjer bliver formentlig spottet af mange kunder og samarbejdspartnere hver dag, når de kører på vejene. Derfor bør du sørge for, at de er vasket og afspejler professionalisme.


Opret en løbende vaskeaftale på Sjælland

Hvis du ejer flere køretøjer, som kunne trænge til en jævnlig vask, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette kunne være den rette løsning for dig.

Vi står klar hos Copenhagen Truck Wash på Sjælland til at tage imod dig og give dit køretøj en grundig vask.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra