Lastbilvask i København

Hos Copenhagen Truck Wash kan du få vasket alle former for store køretøjer, der er over personbilers størrelse. Vi har afdelinger i både Taastrup og Hvidovre nær København. Vi tilbyder fuld tilfredshed – eller pengene retur.

Husk at vaske køretøjet regelmæssigt

Leder du efter et sted i Københavnsområdet, hvor du kan få vasket lastbilen? Mange lastbiler fragter hver dag varer ind og ud af København. Som udgangspunkt kan vaskehallerne på de lokale tankstationer ikke rumme de store køretøjer, og derfor kan du have brug for en anden løsning.

Det kan være både omfattende og tidskrævende at skulle vaske store køretøjer. Det er dog vigtigt, at de regelmæssigt bliver vasket, så skidt og snavs bliver fjernet. Der er nemlig risiko for, at køretøjet tager skade, og at der dannes rust, hvis det sidder for længe og ikke bliver spulet væk.


Store vaskehaller i København

Kom forbi Copenhagen Truck Wash i København og få vasket lastbilen, bussen, varevognen og et andet stort køretøj. Du kan være sikker på at få en professionel og grundig vask i høj kvalitet.

Vi har både faciliteterne, kapaciteten og ekspertisen, der sikrer dig rene køretøjer. Vores vaskehaller i København kan rumme de store køretøjer og endda flere ad gangen. Samtidig anvender vi et drop-in-koncept, så du blot kan køre forbi, når du er i området. Det er den fleksible løsning, hvis du gerne vil undgå det store koordineringsarbejde og hurtigt være tilbage på vejene igen.


Opret en løbende vaskeaftale i København

Er du ejer af en vognpark, eller har du flere store køretøjer? Opret en løbende vaskeaftale i København og vær sikker på, at køretøjerne bliver vasket regelmæssigt. Vi tilbyder særlige firmaaftaler, hvor vi skræddersyer priserne efter dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om et tilbud til netop dit køretøj.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra