Lastbilvask nær Hedehusene

Kører du lastbil, og kommer du ofte i området omkring Hedehusene? Så burde du overveje at svinge forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket lastbilen. Vi har de helt rette faciliteter og dermed de bedste forudsætninger for at sikre dig en god og effektiv vaskeproces.

Kvalitetsvask af lastbiler og andre erhvervskøretøjer

Vi har store specialdesignede vaskehaller, som kan rumme de store lastbiler og andre former for køretøjer, som ikke kan blive vasket i vaskehallen på den lokale tankstation. Vi vasker stort set alt, der er over personbils størrelse.

Udover lastbiler, vasker vi også for eksempel busser, trailere, varevogne, campingvogne og kranvogne. Hvis du kommer forbi os, kan du være sikker på at få en vask i høj kvalitet. Vi har professionelle vognvaskere, som manuelt vasker lastbilen. På den måde kan du være helt sikker på, at vi spotter og fjerner al skidt og snavs, og at vi kommer ind i alle krogene.


Regelmæssig vask af køretøjer

Det er vigtigt at vaske køretøjer regelmæssigt, hvis du vil undgå, at det tager skade eller har en negativ betydning for dit ry og rygte. Hvis skidt sidder for længe uden at blive vasket af, er der nemlig risiko for, at der dannes rust. Samtidig udstråler det professionalisme, hvis køretøjet er rent. Når du kører på vejene eller er ude hos kunder og samarbejdspartnere, vil du formentlig gerne fremstå professionel. Det kræver blandt andet, at erhvervskøretøjet er rent og præsentabelt.


Drop-in vaskehal nær Hedehusene

Selvom det er hensigtsmæssigt at holde lastbilen ren, kan det være besværligt at nå i en travl hverdag. Vores lastbilvask nær Hedehusene er den oplagte løsning for dig, som gerne vil slippe for besværet og samtidig sikre dig, at lastbilerne er rene. Hvis du kommer forbi vores vaskeanlæg nær Hedehusene, kan du næsten altid være sikker på, at du kan komme til med det samme. Vi anvender et drop-in-koncept og stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra