Dansk lastbilvask

Hver dag kører der mange lastbiler på de danske motorveje og landeveje. Det kan ikke undgås, at de af og til bliver beskidte og trænger til en vask. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få vasket lastbilen eller andre former for store køretøjer i Danmark, er du landet på den rette side.

Danmarks bedste vaskehaller

Copenhagen Truck Wash i Danmark tilbyder vask af alle former for store køretøjer. Kom forbi en af vores vaskehaller og få en grundig og effektiv vask af køretøjet.

Vores vaskehaller er specialdesignet til lastbiler og andre store køretøjer. Vi har pladsen og de rette faciliteter, som skaber de bedste forudsætninger for en lastbilvask. Derudover har vi lav ventetid, så du slipper for at spilde tiden med at vente på, at det bliver din tur. Hvis du ejer flere lastbiler og har vognmænd kørende på vejene, vil det være den oplagte løsning for dig på grund af fleksibiliteten.


Fordele ved regelmæssig vask

Der er masser af fordele ved at have rene lastbiler. For det første vil det forebygge skader på køretøjet, hvis det bliver vasket regelmæssigt. Derudover er der en særlig tilfredshed og stolthed forbundet med at køre rundt i et rent og præsentabelt køretøj. Lastbilen afspejler din virksomheds brand, og den bliver formentlig spottet hver eneste dag rundt i det danske land af samarbejdspartnere og kunder. Hvis du gerne vil give et professionelt indtryk, bør du prioritere udtrykket.


Miljøvenlig vaskehal i Danmark

Hos Copenhagen Truck Wash værner vi om miljøet. Det gør vi helt konkret i form af, at vi genanvender det brugte vand. Vandet bliver renset, så vi bedst muligt kan udnytte vandet. På den måde er vores vask både til gavn for dine lastbiler, miljøet og for Danmark.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at oprette en vaskeaftale. Vi tilbyder nemlig særlige skræddersyede firmaaftaler alt efter dine ønsker og dine behov.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra