brancher

Vaskeløsning til håndværkere

Er du håndværker, og trænger din bil til en grundig vask, men har du ikke selv tid eller lyst til at gøre det? Så kør forbi Copenhagen Truck Wash vaskehal, når det alligevel passer ind i dine planer. Så vasker vi nemlig dit håndværker-køretøj for dig. Både inde og ude.

Vask af håndværker-køretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash har vi specialiseret os i at vaske store køretøjer, og her hører håndværker-køretøjer ind under. Vi kører med et drop-in koncept, hvor du bare kommer forbi i Taastrup eller Hvidovre, når det passer dig, og så vasker vi dit køretøj. Der er ikke behov for tidsbestilling. Vi knokler for at holde ventetiden på et minimum, og de fleste gange kan du bare køre direkte ind i en af vores store vaskehaller.

 

Ren og professionel

En ren håndværkerbil udstråler professionel håndværker. Derfor tilbyder vi vask af håndværker-køretøjer, så du kan fortsætte med at se lige så professionel ud, som du er.

Med en vaskeløsning fra Copenhagen Truck Wash får du også lettere ved at vedligeholde dine håndværker-køretøjer. Skidt og snavs samler nemlig på rust og defekter, der er svære at se. Derfor sørger vores dygtige vognvaskere for at komme godt ind i krogene, så du slipper for at gøre det.

 

Miljørigtig vaskeløsning til håndværkere

Hos os kan du få vasket din bil uden at få dårlig samvittighed over forbruget af vand. Vores vaskeløsning opsamler nemlig vandet og renser det, så det kan blive genanvendt. Vi renser vandet grundigt for sæbe og salte, så du kan være helt rolig for, at dit håndværker-køretøj får det bedste af det bedste.

Hvis du har flere håndværker-køretøjer, skulle du tage at give os et ring, så finder vi en rigtig god firmaaftale, så alle dine køretøjer kan få glæde af vores specialdesignede vaskehal med plads til de helt store vogne.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra